Tandblegning vidensdeling til hvide tænder

5 jan

Tandblegning er emnet

Der er masser af nemme og hurtige tips og tricks, når det kommer til kridtning ens tænder på komfort i ens hjem for at nå dette midlertidige gnistre og skinne til dine tænder. Det er klart, at forhindre enhver pletter på dine tænder i første omgang er den bedste metode til at holde sine tænder hvide. En af de bedste måder at undgå misfarvning er daglig indtagelse af vand.
Hvis man virkelig skal have noget kaffe, lidt frugt, juice, eller spise en lille smule af chokolade, må man hurtigt vaske det ned med masser af vand, således at pletter er ikke givet nogen chance for at holde sig til tænderne og opbygge. Fælles drikkevand også indeholder fluor, som kan reducere pletter allerede at opbygge og mindsker chancerne for tand decay.However, hvad nu hvis ens tænder allerede er misfarvede og farves, og nu søger efter den bedste måde at gøre dem hvidere. Et fælles, enkle trick, der har eksisteret i årevis, er ved hjælp af en løsning lavet med bagepulver og en lille smule citronsaft. Denne løsning er så bare påføres ens tænder med en tandbørste. Lad den sidde på ens tænder i omkring tre minutter. Når tiden er gået, skal du blot vaske løsning fra ved at skylle grundigt. Man skal passe på ikke at lade

Emnet er stadig tandblegning

blandingen ophold i tænderne i lang tid, siden citronsaft, bliver meget sure, kan skade ens tænder, hvis det holder længere end 20 minutes.Another mulighed for at prøve, hvis du vil have hvidere tænder er en lysaktiveret blegning løsning. Dine tænder kan blive op til 10 nuancer hvidere blot ved at udsætte dig selv til en 60 til 90 minutters session, hvor en lysaktiveret blegning formel, som indeholder 35 procent Hydrogenperoxid vil blive anvendt på dine tænder. Dette er mere effektiv, men koster et sted mellem 500 til 1.100 dollars.To gøre Peroxid og bagepulver tandblegning blanding, skal du først placere i en kop eller glas, 2-3 tsk bagepulver.

Husk – det ender med hvide tænder efter tandblegning

Tilsæt omkring to teskefulde af peroxid og bland den med en tandbørste, indtil det skaber en pasta-lignende stof. Børste dette på dine tænder for omkring to til tre minutter, og derefter skylles grundigt, og sørg for at få hver en bid af løsning ud af dine tænder. Når du er igennem, skal du huske at børste sine tænder, som du normalt gør med dit sædvanlige toothpaste.Just altid huske selv om, kridtning tænder ved hjælp af over-the-counter kridtning produkter til to til tre uger er lig med en uge for at have overnattende tandlæge bakke behandlinger, og en time af dyre lysaktiveret behandlinger. Et hurtig og nem måde at blege sine tænder med det samme kan være at prøve at bruge en tandblegning pen.

Reklamer
%d bloggers like this: